Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
WELCOME AT MY SITE!


Maximum quality for Chrome
1366 x 768 screen resolution

Skin by Le Vans. xoxo
»TeknikJasin
Jan 13, 2014

bismillah. 
i wrote this entry sebab fikiran aku terganggu last 7 days ni.
maybe aku terlalu rindukan semua benda. 
like seriously.
aku rindu keadaan dekat teknik jasin.
bau dia, bangunan dia, cikgu dia, padang dia, dining, canteen
ibu, emak & everything about that place.
sepanjang keberadaan aku dua tahun dekat sana sangat mengajar
aku erti kehidupan yang sebenar.
suasana nya, orang nya, pembelajaran nya berbeza dengan kehidupan lama aku.
even cuma dua tahun terima kasih kepada kenangan yang tak terhingga tu. 
kalau aku nak cerita satu satu kenangan tu tak terucap la.

troublemaker :


Nurul Ain Binti Azmi. Nur Aliah Natasha Binti Nasarudin. Fatin Binti Roslin.
Alia Nur Athirah Binti Ishak. Nur Aida Hamizah Binti Kamaruddin. 
Ainnur Munirah Binti Abdul Karim. Nurul Nadiah Binti Ismail.
Fatin Nur Farina Binti Seniman. Nurfatin Binti Ahmad Kamal Ariffin.
Nurul Intan Shyfika Binti Kasmadi.

terima kasih kerana memberi kenangan yang terindah buat aku.
terima kasih kerana tak berhenti berada dibelakang aku menolak aku ke hadapan.
terima kasih atas gelak tawa yang kita cipta bersama.
terima kasih sebab sudi dgr problem aku.
terima kasih sebab tenangkan aku bila aku marah or sedih.
terima kasih sudi hiburkan aku dengan lawak lawak bodoh kita.
terima kasih untuk segalanya.
aku simpan kenangan kita dalam kotak fikiran aku kemas kemas.
kita main handball sesama.
clubbing sesama.
buat hal sesama.
overnight sesama dekat pantry sambil pasang lagu kuat kuat.
open table dekat dining ramai ramai.
bahan membahan sesama sendiri dekat table bulat.
pedajal orang dekat hostel.
tidur ramai ramai dekat e4.
lari ramai ramai pusing satu sekolah.
buat hal sesama sampai nama jadi top name antara aspuri dekat sekolah.
menjerit jerit macam orang gila dalam prep.
nyanyi ramai ramai dalam prep.
jalan ramai ramai kalau nak pergi mana mana.
lepak ramai ramai dekat rumah setinggan aspuri.
gossiping dekat prep.
buat perang mulut antara satu sama lain.
belajar sama sama.
share problem each other.
banyak sangat lah nak aku cakap kan.
kepada tenten & alieya, maafkan aku sebab selalu jadi bahan aku.
aku hargai persahabatan kita walaupun semenjak kebelakangan ni kita agak dingin.
aku takkan lupakan korang.
mana mungkin aku lupakan orang yang bagi aku 1001 kenangan terindah.
semoga kita ketemu lagi bulan 3 nanti hehe
InsyaAllah :')


5 mekanikal 2


kapak. yb. palat. daud. qal. pivot. chip. bundle.
kerek. nuh. faiz. black. agas. mondok. asyri.
petak. abong. vellan. siva. sathivel.
ben. ibu. aida.


betapa bersyukurnya aku ada classmates macam mereka ni.
mereka lah abang, adik, cikgu, peneman, musuh, ibu, bapak,
pendengar setia, penceramah, penguat semangat, pembuli, pendengki.
terlalu banyak kenangan untuk aku cerita dengan diorang ni. 
anyway, thank sebab sudi jadi classmates aku untuk dua tahun.
we're like family. 
walaupun perangai lahanat ada satu part dalam diri diorang
yang buat aku senang dengan diorang.
rindu bila kena bahan, kena rotan dengan cikgu, kena dengki,
kena marah, kena denda sama sama, cerita problem sama sama.
biarlah orang nak kutuk apa pasal diorang cuma kteorang je yang
tahu hati masing masing.
diorang selalu ada dengan aku time aku susah atau senang.
kongsi pendapat sama sama. 
bertekak pasal benda bodoh.
merajuk dengan diorang.
diorang pujuk kteorang yang perempuan ni.
diorang buli kteorang.
bahan sesama sendiri.
back up sesama sendiri.
kongsi makanan sesama.
mintak tolong diorang.
gossip dengan diorang.
kteorang jaga diorang. KOT. 
 aku sayang rindu mekanikal dua sangat sangat.
bulan 3 nanti kita jumpa eh!


cikgu
terima kasih cikgu cikgu yang tak pernah penat dengan aku ni.
terima kasih tak berhenti bagi nasihat semangat buat aku.
terima kasih ajar aku sampai aku dapat apa yang aku nak.
Alhamdulillah.
walaupun aku ada buat cikgu kecewa dengan sikap aku.
aku cuba tebus dengan kejayaan yang tak seberapa aku.
Alhamdulillah.
terima kasih cikgu jadikan saya manusia yang berguna 
daripada sebelum ni.
Alhamdulillah.
 
dormmates
Nurul Ain Syuhada Binti Abdullah. Nur Rasyidah Binti Ristian.
Nur Athirah Binti Mohd Radzi.

orang orang yang banyak jugak bagi aku semangat.
manusia bijak laksana yang banyak bagi aku tunjuk ajar.
orang yang akan selalu dengar keluh kesah aku bila aku sedih.
orang yang selalu pinjamkan bahu mereka untuk aku
bila aku nangis sebelum tidur.
mereka jugak lah tempat aku bergaduh manja.
mereka jugak orang yang selalu buat aku gelak.
thanks sebab jadi dormmates yang terbaik buat aku :')

 
 
words spilled @ 10:13 AM / leave goosebumps here