Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
WELCOME AT MY SITE!


Maximum quality for Chrome
1366 x 768 screen resolution

Skin by Le Vans. xoxo
»other half
May 20, 2014

Hiiiiii. yey baru balik vacation dengan sistahood havoc tu.
eventhough tak semua ada but still hv fun.
nevermind la, nnt kita kumpul ramai ramai lagi ok! 
anyway, thanks for complete my life.
ya Allah, hanya Allah je yang tahu betapa sayangnya aku terhadap korang
even kita go thru life kt jasin dulu cuma dua tahun.
&& sampai sekarang kita still go thru sama sama.
even kita jauh. 
Selangor, Melaka, Johor.


so, now Counting a days nak pi study kan.
i wish uolls goodluck in your life weh.
pasni sumpah masing masing buat haluan masing masing.
dah jauh sangaaaaaaaaat.
so i hope kita still mcm kita skrg ni.
complete each other.
even gaduh kepe sikit.

Aku dengan poli pasir gudangnya or uniten kotttt, ben maybe kelantan or melaka, 
jah && ger kt sri iskandar, aida utm kl, mun dgn admal kt sepang,
ten maybe fly UK, nad & ily kt uniten bangi, ibu dgn form6, 
aliya dgn form6 nya, ari maybe kptm bangi, 
masing pecah utara selatan timur barat weh :((
yang aku harap cuma jangan kita berpisah walau jauh sekalipun.
sebab sistahood is one of my life......

anyway, 
goodluck to all my bitches, enemy, other half, loves 



xoxo



words spilled @ 8:43 PM / leave goosebumps here